بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

کنعانی: رژیم جنایتکار اسرائیل به زانو درخواهد آمد

سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به ادامه جنایات رژیم صهیونیستی و مشکل قحطی در غزه تصریح کرد: بی تردید ملت مظلوم اما مقاوم فلسطین برغم همه دردها و رنجهای بی‌شمار و دلخراش، رژیم جنایتکار اسرائیل را به زانو درخواهد آورد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 05
کد خبر: ۲۴۳۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به کمبود آب و مشکل قحطی در غزه در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: در کنار کشتار جمعی روزمره، از بین رفتن تقریبا همه مراکز بیمارستانی، فقدان دارو و تجهیزات پزشکی، کمبود بسیار شدید مواد غذایی و سوخت و از کار افتادن ژنراتورهای تولید برق در نوار غزه، اکنون بی‌آبی هم به دیگر مشکلات ساکنان غزه آن هم در گرمای شدید هوا اضافه شده است.

 

وی همچنین نوشت: "آنروا" می‌گوید؛ اکنون بی‌آبی هم به مشکل قحطی در غزه افزوده شده و به دلیل کمبود سوخت و "از کار افتادن تاسیسات حیاتی غزه"، مردم ناگزیر از طی مسافتی طولانی در گرمای شدید و ایستادن در نوبت دریافت آب هستند.

 

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: بی تردید ملت مظلوم اما مقاوم فلسطین برغم همه دردها و رنجهای بی‌شمار و دلخراش، رژیم جنایتکار اسرائیل را به زانو درخواهد آورد و تسلیم و شکست، سرنوشت محتوم اشغالگران بی‌ریشه است.

 

وی در آخر خاطر نشان کرد: اما ننگ و رسوایی بر پیشانی حامیان رژیم و نیز سکوت کنندگان در مقابل این همه جنایت برای همیشه تاریخ نقش خواهد بست./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار